Έχει πάρει τον αέρα …

Hacker

Πάμε στις βασικές επιλογές :

# Τον πρώτο λόγο στην συνάντηση η Λάτσιο ( 8 ματς αήτητη με 17 γκολ ενεργητικό ) τα πηγαίνει εξίσου καλά σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λίγκ αποδίδει τα μέγιστα στο τερέν …κλασικός «πελάτης» η Ουντινέζε χάνει πανηγυρικά ενω στα 3 πιο πρόσφατα εχει σκοράρει μόλις 1 φορά.

# 4ο φαβορί για τίτλο στην Λίγκα η Αλάνιασπορ -με βάση τις αποδόσεις- κάνει καλή σεζόν δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή του πίνακα …στα πάνω της η Κόνιασπορ ( 3 σερί νίκες ) αναμένεται να βλάει αντίδραση είναι σε θέση να κοντράρει.

# 6-1-0 στα 7 πρόσφατα εντός έδρας η Φέγενορντ της εχει πάρει τον αέρα κερδίζει οριακά και στο γκολ …δίκαιο αουτσάιντερ η Ουτρέχτη διαθέτει ρόστερ περιορισμένης εμβέλειας «χτίζει» αρνητική παράδοση στο Ρότερνταμ.

# Με καθοδικές τάσεις ο ασος της Μπολόνια οντας καλύτερο σύνολο ευκολα η δύσκολα θα «τσιμπήσει» το τρίποντο …μη αναστρέψιμο το κλίμα στην Κροτόνε ( 0-2-6 τερ. 6-19 ) αγνοεί την νίκη στα 11 τελευταία δύσκολα να σώσει την παρτίδα.

# Γκανιάν κόντρα σε καθε αντίπαλο η Μίλαν τρέχει 8/10 νίκες στην Σέριε Α΄εχει διάρκεια  στο παιχνίδι της δεν πέφτει απο την κορυφή …βγάζει πρόβλημα στην τελική η Φιορεντίνα δεν σκοράρει ουτε με αυτογκόλ ( 4 ματς 1 γκολ ενεργητικό ).

# Χάνει 2 απανωτά η Χέρακλες με 8 γκολ παθητικό  …3η διαδοχική νίκη η Άλκμααρ ουσα πιο ανταγωνιστική με υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λίγκ υπο νορμάλ συνθήκες κερδίζει και με διαφορά τερμάτων.

# Άριστο το κλίμα στην Φενέρ ο ασος παίζει σε τιμές ευκαιρίας εχει βάθος πάγκου κυνηγάει τίτλο στην Τουρκία … σε καλό τάμινγκ η Μπεσίκτας βρίσκει δίχτυα τακτικά μεσα εξω.

# Άγγιξε τους 46 πόντους η Βαλερένγκα βλέπει ευρώπη, στα μέτρα της και ο αντίπαλος …στο +4 απο την ζώνη των μπαράζ η Σάρσμποργκ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
29-11-2020

Alanyaspor – Konyaspor
Bologna – Crotone
Vaalerenga – Sarpsborg 08

1
1
1

100 4.47 -100
29-11-2020

Lazio – Udinese
Feyenoord – Utrecht
Heracles – Alkmaar

1
1
goal / goal

100 4.56 -100