Ανταγωνιστικο σύνολο…

Hacker

Ανοδικά κινήθηκαν οι δείκτες του Tipsmaker και αυτό το Σ/Κ μας πλήρωσαν αδρά οι μπουκ. Συνολικά το σαιτ έδωσε 7 ταμεία υψηλης αποδοσης πλήρωσε με το αζημίωτο το φανατικό κοινό του. Στατιστικως και αναλογικως αυτά τα νούμερα δεν υπάρχουν πουθενά. Anyway η προσπάθεια συνεχίζεται το στοιχημα δεν σταματά ποτέ.

Πάμε στην ροή :

# Σφιχτό από παντού το ματς Μιραντες – Αλπαθετε σε ρυθμούς under κινούνται οι ομάδες δύσκολα ξεφύγει στο σκορ… γέρνει ελαφρώς προς την έδρα.

# Χαμηλά στον πίνακα η Καρλσρούη χάνει τα 2 τελευταία μέσα-εξω μετραει 6 γκολ παθητικο… σε γεμάτη απόδοση το διπλό του Αμβούργου είναι σε καλο ταιμινγκ κάνει πρωταθλητισμο χτυπάει άνοδο.

# Ελαφρυ προβάδισμα στην Κονιασπορ τρέχει 4 εντός εδρας νικες σε πρωτάθλημα και κύπελλο παίζει με την παράδοση υπέρ της … απαλλαγμένη από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις η Σιβασπορ είναι μοναδική αήττητη ομάδα εκτός έδρας.

# 2η στην κατάταξη η Σαρλεριτανα κυνηγάει άνοδο μετράει 5-2-0 εντός κερδίζει οριακα και στο γκολ … ουραγος στην κατηγορία η Εντελα μετράει 5 διαδοχικές ήττες δύσκολα να σηκώσει ανάστημα.

# Εκτός τόπου και χρόνου οι τιμές στο ντέρμπι του Λονδίνου δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα… φαβορί λόγω ονόματος ή Τσελσι χάνει 2 απανωτά μετράει 1 νίκη στα 4 τελευταία. άκρως ανταγωνιστικο σύνολο η Γουέστ Χαμ κάνει καλή σεζόν θα το χτυπησει στα ίσια και παλικαρίσια.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
21-12-2020

Mirandes – Albacete
Salernitana – Virtus Entela
Chelsea – W. Ham

under 2.5
1
goal / goal

100 4.21 -100
21-12-2020

Koniaspor – Sivaspor
Karlsruhe – Hamburg

TG 2-3
TG 2-3

100 4.73 -100