Nτέρμπι για “2” και άσοι DNB 

Asian bet

Το πόσο ένας προπονητής και οι φιλοδοξίες του μπορεί να επηρεάζουν το πώς αντιμετωπίζει η ομάδα του κάθε ματς, είναι κάτι που θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Ο Μουρίνιο, παράδειγμα, δεν σνόμπαρε το Λιγκ Καπ, δεν έχει άλλωστε αμέτρητα τρόπαια η Τότεναμ. Ο Σόλσκιερ το Λιγκ Καπ, όμως, ακόμα και πέρσι που ήταν μεταξύ σφύρας και άκμονος η Γιουνάιτεντ, περιέργως το αντιμετώπιζε ως παρακατιανό. Τώρα που παίζει για τίτλο; Δεν το βλέπει καν νομίζω. Στο 1,95 η νίκη της Σίτι και η πρόκρισή της στον τελικό.

Απίθανο να παίζεται η Μίλαν αουτσάιντερ μέσα στο “Σαν Σίρο” ακόμα κι αν αντίπαλός της είναι η Γιουβέντους. Προφανώς και μπορεί να έρθει και 1-3. Δεν είναι Αβελίνο ή Άσκολι η Γιουβέντους. ‘Βέκια Σινιόρα’ είναι. Αλλά εδώ μιλάμε για μία πρωτοπόρο, αήττητη Μίλαν. Με την ψυχολογία στο ζενίθ. Και προβλήματα δεν έχουν μόνο οι Ροσονέρι, εκατέρωθεν οι απουσίες. Ασφαλώς επιλέξιμος ο 1 στο ασιατικό +0 (ουσιαστικά 1 DNB) στο 2,15.

Η ΑΕΛ μπορούσε και νίκη με τον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η αλήθεια. Ας μην σταθεί κανείς στον φέρελπι Πινάκα ή σε οτιδήποτε ατομικό, αλλά στην ομαδική προσπάθεια, το πάθος για αποτέλεσμα που δείχνουν οι βυσσινί. Ο ΠΑΣ ασφαλώς και δεν είναι της πλάκας αντίπαλος ή εύκολο εμπόδιο, αλλά με την ψυχολογία ανεβασμένη και τη φόρμα που έδειξαν κόντρα στο δικέφαλο του βορρά οι Θεσσαλοί δύσκολα θα ηττηθούν. Και ο φαβοριτισμός του ΠΑΣ προσφέρει την ευκαιρία για 1 DNB που και ασφάλεια προσφέρει και 2,15 διόλου ευκαταφρόνητη απόδοση.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
06-01-2021

AEL – PAS Giannina
Milan – Juventus
Man Utd – Man City

1 DNB
1 A/H (+0)
2

100 9.24 -100