Γκολ και θεαμα …

Hacker

Ταμείο έγραψε το κατράν στα χτεσινά πορτεινόμενα με 4/5 σημεία και απόδοση ( 4.44 ) … anyway πίνακες, στατιστικές και διαγράματα σε καθε στήλη μιλάνε απο μόνα τους.

Προκριματικά μουντιάλ …στροφή δεύτερη.

Πάμε να τσεκάρουμε :

# Σωστά σεταρισμένες οι τιμές στο Νορβηγία – Τουρκία αμφότερες ξεκίνησαν με το δεξι τις υποχρεώσεις τους θα παλέψουν για την πρόκριση …η ισοπαλία παίζει δυνατά και πληρώνει ακριβά.

# Τσαλακωμένο φαβορί η Ρωσία τρέχει 1 νίκη σε 7 επίσημα εξαιρετικά υψηλή η γκανιότα … τα 9 ματς αήτητη συμπλήρωσε η Σλοβενία 8 εκ των οποίων δεν εχει δεχτεί γκολ παρακαλώ, προέρχεται απο νίκη-ψυχολογίας κόντρα στους Κοράτες μπορεί να γυρίσει ανάποδα το εργο.

# Ζευγάρι για γκολ και θεαμα το Τσεχία – Βέλγιο οντας επιθετικογενή σύνολα σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία. εκαναν το καθήκον τους στην πρεμιέρα επικράτησαν άνετα απέναντι σε Εσθονία και Ουαλία αντίστοιχα … τωρα ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας πρώτη επιλογή το αμφίσκορο ακολουθεί το over 2.5

# Οριακά αποδεκτός ο ασος της Ιρλανδίας εχει την ευκαιρία να «σπάσει» το αρνητικό σερί των 10 τελευταίων αγωνιστικών… μπυραρία το Λουξεμβούργο κάνει τουρισμό στον όμιλο.

# Κακός μπελάς οι Σέρβοι «το μιλάνε το τόπι» εκαναν ντεμπούτο με ανατροπή τσίμπησαν το τρίποντο βλέπουν μεχρι και πρωτιά στον όμιλο …την απευθείας πρόκριση θα επιχειρήσει η Πορτογαλία με οτι αυτό συνεπάγεται.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
27-03-2021

Russia – Slovenia
Czech R. – Belgium
Serbia – Portugal

under 2.5
goal / goal
TG 2-3

100 5.80 -100
27-03-2021

Norway – Turkey

X

100 3.30 -100