Ανώτερο level …

Hacker

Απευθείας στο ρεζουμέ :

# Ανώτερο level η Τρουά δεν ρισκάρει την απευθείας άνοδο θα ψάξει την ρεβάνς του πρώτου γύρου …με καλά ποσοστά ευστοχίας η Γκρενόμπλ εχει καπαρώσει θέση για τα πλειο οφ σκοράρει 10/17 εκτός έδρας.

# 3η στον πίνακα η Βόλφσμπουργκ φέτος εχασε μόνο απο την Μπάγερν εντός, παίζει κόντρα στην παράδοση αλλα με τις πιθανότητες υπερ της …10 σερί over εκτός η Ντόρτμουντ σχεδόν απίθανο το σενάριο να μην σκοράρει.

# Θολό το τοπίο στο Βαλένθια – Αλαβές εχει σασπένς το έργο …αμφότερες καίγονται για τους βαθμούς θα βγουν με άγριες διαθέσεις στο ανοικτό γήπεδο και οτι ήθελε προκύψει. Ξερό G/G

# Κάνει καλή χρονιά η Ουνιόν ( 14 ματς αήτητη εντός ) πάτησε τους 43β. έπιασε τον στόχο της παραμονής …για τα πανηγύρια η Βέρντερ τρέχει 6 σερί ήττες στην κατηγορία δύσκολα να κάνει την υπέρβαση.

# Το κίνητρο βαραίνει την Ντιναμό Μ. ειναι στο -3 απο την 2η θέση κυνηγάει ευρωπαικό εισιτήριο …σφιχτή σε γενικές γραμμές η Κίμκι θα πάει για το αποτέλεσμα.

# Μοναδική διέξοδος ο τελικός κυπέλλου για την Αντάλιασπορ ευκαιρία να βγεί ευρώπη …χωρίς επιστροφή το ματς για την Γαλατασαράι στην προκειμένη η νίκη επβάλεται, δεν αναβάλεται.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
24-04-2021

Troyes – Grenoble
Dinamo M. – Khimki
Antalyaspor – Galatasaray

1
1
2

100 4.56 -100
24-04-2021

Wolfsburg – Dortmund
Valencia – Alaves
Union Berlin – Werder Br.

goal / goal
goal / goal
TG 2-3

100 6.92 -100