Με το ιδιο ρόστερ …

Hacker

Netherlands -Eredivisie (15:30)

# Πιο δεμένο σύνολο η Willem II παικτικώς πείθει περισσότερο, έρχεται με το ιδιο ρόστερ απο την Β΄κατηγορία διατηρεί την παράδοση υπερ της … στο βαθύ κόκκινο η RKC Waalwijk μετράει 4 ήττες στην σειρά δέχεται το γκολ απο τα αποδυτήρια.

France -Ligue 1 (18:00)

# Είναι απο τα ματς που πρέπει να πάρει το Strasbourg (1-1-1 τερ.7-6) ξεκίνησε θετικά την σεζόν τσίμπησε τους 4 πόντους, αναμενόμενη η πρόσφατη ήττα στην Λυών δεν αλλάζει ισορροπίες και δεδομένα … ασανσέρ στην κατηγορία η νεοφώτιστη Angers γράφει 3/3 ήττες (τερ.1-7) ψάχνει σανίδα σωτηρίας. 

Tipsmaker.net Προγνωστικά ποδοσφαίρου με συνδρομή

Brazil -Serie B (22:00)

# Οριακά αποδεκτός ο ασος της Santos λόγω απόδοσης θέλει να ρεφάρει την ήττα του πρώτου γύρου, τρέχει 14 ματς αήτητη ειναι στο -4 απο την κορυφή κυνηγάει άνοδο … ακίνδυνη επιθετικά η America MG μακριά απο την βαση της δεν σκοράρει στις 4/5 τελευταίες εξόδους της.

Portugal -Primeira Liga (22:30)

# Σωστά ταιριασμένο το σετ στο Braga – Vitoria Guimaraes ανεξαρτήτου αγωνιστικής κατάστασης δίνει σχετικό προβάδισμα στην έδρα λόγω ποιότητας και παράδοσης (10-3-2) … αμφότερρες επιστρέφουν μετα την διακοπή, καθρέπτης το γήπεδο.

Tipsmaker.net Προγνωστικά ποδοσφαίρου με συνδρομή

ΥΓ. Όπως σας είχα αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μου κάποια στιγμή θα επανέλθω με ιδιαίτερες συμβουλές για τα μέλη μας όσον αφορά το στοίχημα. έτσι λοιπόν σας παραθέτω τέσσερα βήματα που πρέπει να ακολουθείτε πιστά πριν βάλετε τα χρήματα σας να τρέξουν :

-Ξερά και αντικειμενικά δεν υπάρχει σίγουρο προγνωστικό στο στοίχημα, όλα τα ματς σπάνε και όλα επιβεβαιώνονται. Παικτικές ευκαιρίες πάντα υπάρχουν αρκεί να μπορείς να τις διαβάσεις σωστά όχι με λάθος τρόπο. Κάθε ματς είναι διαφορετικό το προσεγγίζεις ανάλογα με τα δεδομένα και τις παραμέτρους που υπάρχουν κρίνεις και ποντάρεις με βάση τις πιθανότητες υπέρ/κατά.

-Το ποδοσφαιρικό στοίχημα είναι καθαρά παιχνίδι αποδόσεων και επιδόσεων. Ανεξάρτητου αποτελέσματος αγώνα ο μπούκ κάνει «παιχνίδι» με τις τιμές ανεβοκατεβάζει τις αποδόσεις όμως βασίζεται καθαρά στην γκανιότα από την οποία προκύπτει η νόμιμη προμήθεια του.

-Μαθηματικά μοντέλα, τεχνητή νοημοσύνη και διάφορες τέτοιες μπουρδολογίες στο ποδόσφαιρο και κατ επέκταση  στο στοίχημα δεν υπάρχουν, τελεία και παύλα. Πρώτο ρόλο στο χορτάρι παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας (παίκτες,προπονητές,διαιτητές,VAR) που διαμορφώνει αποτέλεσμα, όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

-Εμείς εδώ στο Tipsmaker είμαστε πάντα δίπλα σας ως χρηματιστηριακοί σύμβουλοι να αναλύσουμε την κατάσταση σε πραγματικές συνθήκες με παικτική νοημοσύνη μηδενίζοντας το ρίσκο και αυξάνοντας τα κέρδη. Ακολουθείτε πάντα τους δείκτες του Tipsmaker με ευλάβεια και θα είστε πάντα κερδισμένοι.

email > Hacker@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
15-09-2024

Willem II vs RKC Waalwijk

Willem II to win

1001.88+88
15-09-2024

Strasbourg vs Angers

Strasbourg to win

1001.77-100
15-09-2024

Santos vs America MG

Santos to win

1001.72+72
15-09-2024

Braga vs Vitoria Guimaraes

Braga to win

1002.26-100