9/10 κερδίζει η Μπράγκα …( ΤΑΜΕΙΟ – 4,33 )

Hacker

Τακτικά στην κίνηση της Παρασκευής :

# Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας η Τσάβες σε 16 ματς εντός εχει ηττηθεί μόνο απο του «μεγάλους» …παράδοση και τάιμινγκ συνηγορούν υπερ της Μπράγκα ( 9 νίκες σε 10 συναντήσεις ) οντας απαλλαγμένη απο ευρωπαικές υποχρεώσεις θα ρίξει το βαρος στο πρωτάθλημα.

# Κλασικό ζευγάρι για γκολ το Αννόβερο – Ντόρτμουντ αμφότερες οι ομάδες θα βγουν στο ανοικτό γήπεδο χωρίς άγνοια κινδύνου και οτι ήθελε προκύψει … στατιστικό Over 2,5

Αννόβερο – Ντόρτμουντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

# 2η απανωτή ήττα για την Ζούλτε Βάρεγκεμ με το ιδιο σκορ ( 3-1 ) αμυντικά μπάζει απο παντού …η Μπριζ κάνει πρωταθλητισμό σκοράρει στα 6 τελευταία ανελειπώς δεν χαρίζεται σε κανέναν, πήρε το ντέρμπι με την Άντερλεχτ παίζει μεσα εξω για την νίκη.

# 2η στροφή στο καμπιονάτο δύσκολο σε πρόβλεψη σημείου το Μίλαν – Ρόμα …μια πρώτη εκτίμηση βαση δυναμικής και ρόστερ παραπέμπει σε γκολ εκατέρωθεν τα ρέστα στο τερέν.

Μίλαν – Ρόμα με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Τζέκο σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα.

# Ψυχολογική ντόπα η νίκη-ανατροπή της Γκιμαράες μεσα στην έδρα της Πόρτο ο ασος παίζει σε τιμές αγοράς, στα μέτρα της η Τοντέλα -αδύναμη εκτός έδρας- ευκολα η δύσκολα θα φτάσει στο ζητούμενο.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
31-08-2018

Chaves – Braga
Hannover – Dortmund
Zulte-W. – Club Brugge

2
2
2

100 6.08 -100
31-08-2018

Zulte-W. – Club Brugge
Milan – Roma
Guimaraes – Tondela

goal / goal
goal / goal
1

100 4.33 +333