κυνηγάει την σκιά του …( ΤΑΜΕΙΟ – 4,00 )

Hacker

Πάμε στις επιλογές του Σαββάτου :

Hacker : Μην στοιχηματίζεται, επενδύστε !

# Φόρμα και μομέντουμ υπερ του Απόλλων Καλαμαριάς, ενδεικτικά τρέχει 6 σερί νίκες δεν χάνει στα 7 τελευταία σκοράρει στον μέγιστο δυνατό βαθμό …ομάδα του under τα Τρίκαλα ( 6/7 τελευταία ) θα πάνε για το αποτέλεσμα.

# Στο +11 απο την ζώνη του υποβιβασμού ο Κισσαμικός ουσιαστικά κυνηγάει την σκιά του, χάνει 2 απανωτά εντός απο Παναχαική και Εργοτέλη με συνολικό σκορ (1-5)… αήττητος σε 23 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις ο Αρης διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 7 γκολ παθητικό.

# Σε γεμάτη απόδοση ο ασος της Κόρδοβα εχει λόγο και αξία, ψυχωμένη τον τελευταίο μήνα μετράει 4 απανωτές νίκες μεσα εξω παλεύει να σταθεί ορθια στην κατηγορία …ψηλά στον πίνακα η Οβέδο χανει 3 συνεχόμενα εκτός με 7 γκολ παθητικό δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει άνοδο.

# Άχαστο απο τον περασμένο Ιούλιο εντός έδρας το Ντάλας ( 3 -5-0 ) εχει ενα σχετικό προβάδισμα για το τρίποντο μένει να το αποδείξει και στην πράξη …με 2 διαδοχικές ήττες ξεκίνησε την χρονιά το Πόρτλαντ εχοντας δεχτεί 6 γκολ στα μετόπισθεν.

# Σταθερά μεσα στο παιχνίδι της ανόδου η Μπάρι προέρχεται απο 3 κολητές ισοπαλίες θα κυνηγήσει την ρεβάνς του πρώτου γύρου …οριακά στην ζώνη του υποβιβασμού η Μπρέσια δύσκολα να κάνει την υπέρβαση στο Σαν Νικόλα.

# Στα πράσινα Χιχόν και Βαγιεκάνο προέρχονται απο ντεμαράζ νικηφόρων αποτελεσμάτων τρέχουν αήτητο σερί 6 αγωνιστικών μεσα εξω εχουν κοινό στόχο την άνοδο … γκολ και θέαμα σε πρώτο πλάνο.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
24-03-2018

Apollon Kalamaria – Trikala
Cordoba – Real Oviedo
Sporting Gijon – Rayo Vallecano

under 2,5
1
goal / goal

100 8.95 -100
24-03-2018

Kissamikos FC – Aris Thessaloniki FC
Dallas Burn – Portland

2
TG 2-3

100 4.00 +300