Αήτητη στο Μπαλαίδος …

Hacker

Πάμε στο βασικές επιλογές του Σαββάτου :

Novibet : 100% δίπλα στον παίκτη !

# 8-1-1 η παράδοση υπερ της Βόλφσμπουργκ μετράει 3/3 G/G και Over 2,5 στο τρέχον πρωτάθλημα ειναι στους 7β. παίζει με το αβαντάζ της έδρας …σε τιμές αουτσάιντερ η Φράιμπουργκ εχει θέματα αμυντικά χάνει 5/5 εκτός.

# Συμπαθητικός ο ασος της Θέλτα εχει δείξει καλά στοιχεία ενω σε 13 ματς στο «Μπαλαίδος» μετράει 7 νίκες και 6 ισοπαλίες  …φουλ της άμυνας η Βαγιαδολίδ τρέχει 4 σερί under στο πρωτάθλημα χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

# Χωρίς νίκη στο Γκράτς τους τελευταίους 2 μήνες η Στούρμ προέρχεται απο διπλό στην έδρα της Αντμίρα εχει συγκριτικό προβάδισμα μένει να το αποδείξει και στην πράξη … υστερεί σε ολες τις γραμμές η Μάτερσμπουργκ εξου και οι 3 ήττες σε ισάριθμες εξόδους.

# Καλύτερη ομάδα η Τραμπζονσπόρ ευνοείται απο το μομέντουμ θα επιχειρήσει το 3/3 εντός με οτι αυτο συνεπάγεται …σε παθητικό ρόλο η Κοζτέπε με 2/2 ήττες εκτός δεν εχει καταφέρει το γκολ της τιμής.

# Η πρόσφατη ήττα απο την Αλμερία χάλασε αήτητο σερί 5 αγωνιστικών απο πλευράς Σαραγόσα ωστόσο αυτο δεν αλλάζει την συνολική εικόνα των γηπεδούχων ( 1 ήττα σε 14 αγώνες ) …προβληματίζει η Λούγκο καλύτερα να ψάξει αλλου για βαθμούς.

# Οριακό φαβορί ο Ατρόμητος τρέχει 7 ματς αήτητος σε επίσημα και φιλικά ευκολα η δύσκολα θα φτάσει στην επικράτηση… προέκυψε εξωαγωνιστική κατάσταση στην Λάρισα σύντομα θα υπάρξουν δοιηκιτικές εξελίξεις.

# Σε θέση βολής η Νέα Υόρκη απέχει 4 πόντους απο την κορυφή προέρχεται απο 2 σερί νίκες εντός κερδίζει και με διαφορά τερμάτων …ασταθές σύνολο το Τορόντο κυνηγάει είσοδο στα πλει οφ.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
22-09-2018

Wolfsburg – Freiburg
Celta – Valladolid
Sturm Graz – Mattersburg

1
1
1

100 5.41 -100
23-09-2018

Zaragoza – Lugo
Atromitos – Larissa
New York – Toronto

1
1
1

100 4.15 -100