Μπορεί και χωρίς Μέσι …( TAMEIO – 4,25 )

Hacker

Πιο ευέλικτο το σημερινό πρόγραμμα παμε στις αξίες :

Νάπολι – Ρόμα με πριμ 5%* και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

# Αήτητη 4 ματς στην Σαρδηνία η Κάλιαρι προέρχεται απο νίκη εντός και ισοπαλία εκτός (Μπολόνια και Φιορεντίνα αντίστοιχα) παίζει μπροστά στο κοινό της εχει την ψυχολογία υπερ της …5 σερί ήττες στο φετινό πρωτάθλημα η Κιέβο ( τερ.2-13 ) δύσκολα να προλάβει το τρένο της παραμονής.

# Μπορεί και χωρίς Μέσι η Μπαρτσελόνα μεσοβδόμαδα επιβλήθηκε της Ίντερ με 2-0 στο CHL εγινε το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο …πληγωμένο θηρίο η Ρεάλ Μ. ( 1 νίκη στα 6 τελευταία σε ολες τις διοργανώσεις ) στα σχοινιά ο Λοπετέγκι ετοιμάζει βαλίτσες.

# Ζευγάρι υψηλού στοιχηματικού ρίσκου το Άλκμααρ – Χέρενφεν εκτός τόπου και χρόνου το σετ αποδόσεων …φύση επιθετικά σύνολα σκοράρουν απο τα αποδυτήρια, πρώτη τύχη στα γκολ εκατέρωθεν ακολουθεί η κόντρα.

# Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας η Έουπεν εχει μια άλφα συνέπεια στο σκοράρισμα μπορεί το γκολ της τιμής …ενα κλικ ανώτερη σε ολες τις γραμμές του γηπέδου η Άντερλεχτ κάνει πρωταθλητισμό παίζει μεσα εξω για την νίκη.

# Ομάδα της ισοπαλίας η Μπέβερεν κινείται στο +5 απο την τελευταία θέση της κατάταξης δέχεται γκολ στα 3/5 τελευταία ως γηπεδούχως …σαφως σε καλύτερη μοίρα η Αντβέρπ διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ εχει ενα σχετικό προβάδισμα νίκης αλλα μεχρις εκει.

# Ματς για γερα νεύρα το Νάπολι – Ρόμα αντικειμενικά θα παει σε υψηλκό δείκτη τερμάτων, αμφότερες προέρχονται απο ντεμαράζ νικηφόρων αποτελεσμάτων σκοράρουν σε πρώτο χρόνο και με συνέπεια …τα υπόλοιπα στο χορτάρι του Σαο Πάολο.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
28-10-2018

Cagliari – Chievo
Barcelona – Real Madrid
AZ Alkmaar – Heerenveen

1
1
goal / goal

100 4.25 +325
28-10-2018

Eupen – Anderlecht
Beveren – Antwerp
Napoli – Roma

2
TG 2-3
over 2,5

100 6.09 -100