Συμβουλές για καλύτερα online πονταρίσματα

Το διαδικτυακό στοίχημα έχει εισβάλει για τα καλά πλέον στην ζωή μας και ολοένα περισσότεροι παίκτες στρέφουν το ενδιαφέρον τους προς αυτή την κατεύθυνση. Πλήθος εταιριών προσπαθούν να προσεγγίσουν νέα μέλη προσφέροντας μοναδικά μπόνους και μεγάλο αριθμό παιχνιδιών και πονταρισμάτων. Φυσικά δεν μιλάμε μόνο για online στοίχημα αλλά και για τεχνικά παιχνίδια ή διαδικτυακά φρουτάκια.

Το διαδίκτυο μπορεί να προσφέρει στους παίκτες πάρα πολλές επιλογές αναφορικά με τα πονταρίσματά τους και γενικότερα με το online gaming ωστόσο μπορεί να κρύβει ιδιαίτερα μεγάλες παγίδες για αυτούς που είτε δεν είναι εξοικειωμένοι με τον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού είτε δεν έχουν ένα δεδομένο πλάνο στα πονταρίσματά τους. Πριν ανοίξετε έναν λογαριασμό σε μία από τις νόμιμες εταιρίες που λειτουργούν πλέον στη χώρα μας καλό θα είναι να κάνετε μία εκτενή έρευνα αγοράς ψάχνοντας τα καλύτερα μπόνους και γενικότερα να μάθετε για όλα όσα μπορούν να επηρεάσουν το παιχνίδι σας στο πέρασμα του χρόνου.

Οι πρώτη και σημαντικότερη συμβουλή που μπορεί να δώσει κάποιος σε έναν φίλο του που επιλέγει να ανοίξει έναν νέο λογαριασμό στο διαδίκτυο είναι η επιλογή της εταιρίας με τα μεγαλύτερα μπόνους και τις καλύτερες προωθητικές ενέργειες σε βάθος χρόνου. Το αρχικό μπόνους εγγραφής που μπορεί να αγγίζει ακόμα και το 100% της πρώτης σας κατάθεσης είναι φυσικά ένα καλό στήριγμα για να μπορέσετε να αυξήσετε το κεφάλαιό σας και να τοποθετήσετε τα πρώτα σας πονταρίσματα με μεγαλύτερη άνεση. Τσεκάρετε επίσης τις προωθητικές ενέργειες που τρέχουν μέσα στη διάρκεια της σεζόν καθώς θα μπορέσετε σε κάποιο χρονικό διάστημα να προσθέσετε ακόμα περισσότερα free bets στο λογαριασμό σας.

Ασφαλώς και ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Τα μεγάλα και φωτεινά banners μπορεί να κρύβουν πίσω τους ψιλά γράμματα που σίγουρα θα πρέπει να έχετε προσέξει πριν κάνετε τις τελικές σας επιλογές. Τους όρους που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να ολοκληρώσετε και κατ’ επέκταση να εξαργυρώσετε ένα μπόνους, δεν πρόκειται να τους βρείτε με μεγάλα γράμματα στην αρχική σελίδα κάθε εταιρίας. Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να διαβάσετε όλα αυτά που συνοδεύουν ένα μπόνους και μπορεί να αφορούν ελάχιστες τιμές πονταρισμάτων ή το πόσες φορές θα πρέπει να παίξετε το ποσό που σας χαρίζουν, πριν τελικά αποδεχτείτε την προωθητική ενέργεια. Αρκετές είναι οι φορές που θα πέσετε στην παγίδα να αποδεχτείτε ένα μπόνους αλλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε σε θέση να ολοκληρώσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις που το συνοδεύουν.

Αρκετός ντόρος γίνεται τα τελευταία χρόνια για τη νομιμότητα των διαδικτυακών αυτών εταιριών παροχής τυχερών παιχνιδιών και στοιχήματος. Αναζητήστε την εταιρία που έχει νόμιμη άδεια λειτουργίας στη χώρα μας μέσα στις ειδικές λίστες που κυκλοφορούν προκειμένου να διασφαλίσετε ότι δεν θα βρεθείτε εκτεθειμένος απέναντι στην ειδική επιτροπή ελέγχου. Το σίγουρο είναι ο πως ο αριθμός των εταιριών αυτών αυξάνει αρκετά τους τελευταίους μήνες και δεν θα συναντήσετε ιδιαίτερες δυσκολίες να κάνετε ένα πρώτο ξεκαθάρισμα.

Θεωρούμε δεδομένο ότι θα χρειαστείτε κάποιας μορφής βοήθεια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας, βοήθεια που μπορεί να αφορά τόσο την τοποθέτηση των πονταρισμάτων αλλά και θέματα που έχουν  να κάνουν με τις χρηματικές σας συναλλαγές. Για όλα αυτά υπάρχει το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών σε κάθε ιστοσελίδα και η τελική σας επιλογή θα πρέπει να εξαρτάται, σε μικρό βέβαια βαθμό και από την σωστή και άμεση ανταπόκρισή του. Είναι καλό όταν τους χρειαστείτε να είναι εκεί για εσάς και αυτόν τον παράγοντα θα πρέπει να τον τσεκάρετε εξαρχής.

Τέλος θα σας συμβουλεύαμε να επιλέγατε μία εταιρία όπου θα σας πρόσφερε την πολυτέλεια του παιχνιδιού από τοSmartphone σας ή το tablet που χρησιμοποιείτε. Αυτό γιατί η διασκέδαση είναι κάτι που δεν προσφέρεται μόνο από την άνεση του σπιτιού σας αλλά ακόμα και σε χώρους όπως η δουλειά ή ένας χώρος ψυχαγωγίας. Η χρήση του κινητού μας μπορεί να μας επιτρέψει να ποντάρουμε έστω και την τελευταία στιγμή σε μία αναμέτρηση ακόμα και αν δεν βρισκόμαστε μπροστά στον υπολογιστή μας. Μην χάσετε λοιπόν τις ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής γιατί η εταιρία σας δεν προσφέρει τις συγκεκριμένες εφαρμογές.  

Υπάρχουν πολλές συμβουλές που θα μπορούσε κάποιος να δώσει στον συμπαίκτη του, ωστόσο η τελική επιλογή είναι δική σας. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας στην αρχή προκειμένου να απολαύσετε με μεγαλύτερη άνεση το ταξίδι σας στο μέλλον.

[the_ad id=”6884″]