Αδικείται ο ΠΑΟΚ…

Dealer

Καλησπέρα φίλοι μου,

Επαναληπτικοί της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα, τον πρώτο λόγο έχουν οι άμυνες.

Σημείωσε ο Κλωναρίδης το πρώτο γκολ του αγώνα ΑΕΚ – Σέλτικ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!

Η ΑΕΚ μετά το 1-1 μέσα στη Γλασκόβη θα δώσει έμφαση στον έλεγχο του ρυθμού με πρωταρχικό στόχο να μην δεχτεί γκολ. Δεν θα ρισκάρει αλόγιστα η Σέλτικ, έχει αξία να μην μπει γκολ έως το 30′.

Προβάδισμα έχει η ΜΠΑΤΕ στο σημερινό παιχνίδι λόγω έδρας, δεν είναι αμελητέα ποσότητα η Καραμπάχ, λογικό το under 2.5 στο ματς, σε μεγαλύτερη απόδοση βρίσκουμε ωστόσο το να μην μπει γκολ έως το 30′.

Αδικείται από τις αποδόσεις ο ΠΑΟΚ, ανώτερη ποιοτικά είναι η Σπάρτακ Μόσχας, δυναμώνει στην έδρα της ωστόσο ο “Δικέφαλος” παίζει για δύο αποτελέσματα, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχει μόνο νίκες στους ως τώρα στους προκριματικούς.

Από τέσσερις σερί ήττες προέρχεται η Στρόμεν, βρίσκεται στην προτελευταία θέση έχοντας 42 γκολ παθητικό σε 18 ματς. Ποιοτική ομάδα η Σόγκνταλ, έχει 8-2-0 στα 10 τελευταία στο πρωτάθλημα, σε ανεκτές αποδόσεις το διπλό μπαίνει στις επιλογές μας.

Over 2.5 είναι τα τελευταία επτά εντός έδρας ματς για τους Γκάλαξι, σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Over 2.5 παρουσιάζουν τα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς του Κολοράντο, προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες, μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ.

Δεν έχει νίκη στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς η Εργκρίτε, προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες έχει η Χέλσινμποργκ, έχει την ψυχολογία με το μέρος της, είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Το διπλό σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού μπαίνει στις επιλογές μας.

email > dealer@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
15-08-2018

Oergryte – Helsingborg
Stroemmen – Sogndal
LA Galaxy – Colorado

2
2
O 2.5

100 5.74 -100
15-08-2018

BATE B. – Qarabag
AEK Athens – Celtic

N/G until 30′
N/G until 30′

100 2.85 -100