Μπάγερν για τον τελικό…( ΤΑΜΕΙΟ – 5,94 )

Master

Καλημέρα. Τρεις οι προβλέψεις μας για σήμερα :

Η Μπράιτον έχει διαφορά 7 βαθμούς από τον υποβιβασμό αλλά τα 5 ματς που της απομένουν είναι με τους 4 πρώτους συν μια βόλτα από το Μπέρνλι, οπότε είναι αρκετά πιθανό να μην πάρει ούτε έναν βαθμό μέχρι το τέλος. Η Τότεναμ πιθανόν να είναι πιο χαλαρή αφού λογικά δεν κινδυνεύει να χάσει την 4η θέση από την Τσέλσι, αλλά έχει να χάσει εκτός έδρας από τον Δεκέμβριο στο Σίτι οφ Μάντσεστερ. Οι γλάροι έχουν ισχυρότερο κίνητρο και οι πετεινοί ισχυρότερη ομάδα, οπότε θα συμβιβαστούμε με το γκολ/γκολ.

Αφού κατόρθωσε και πήρε βαθμό μέσα στο Άκρινγκτον, η Έξετερ θέλει τώρα να προλάβει να μπει στην τριάδα για την απευθείας άνοδο. Η αντίπαλος της, Τσέστερφιλντ, απέχει 7 πόντους από την σωτηρία και δεν φαίνεται να έχει καμία ελπίδα απέναντι στους Έλληνες, πόσω μάλλον όταν έχει μαζέψει όλη την χρονιά μόνο 11 βαθμούς εκτός έδρας.

Πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Γερμανίας απόψε στο Μπάι Αρίνα, με την τοπική ομάδα να είναι σε εξαιρετική φόρμα αυτόν τον μήνα μετά τις τεσσάρες σε Λειψία και Άιντραχτ. Η Μπάγερν δεν χρειάζεται συστάσεις, νίκησε το Σάββατο την Γκλάντμπαχ 5-1 παίζοντας με εφτά αλλαγές στη βασική ομάδα και θέλει να κάνει το νταμπλ. Οι Βαυαροί έχουν ρεκόρ 8-3-1 στα τελευταία 12 εναντίον της Λεβερκούζεν και περιμένω ότι θα νικήσουν και απόψε.

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
17-04-2018

Brighton – Tottenham
Exeter – Chesterfield
Leverkusen – Bayern

goal / goal
1
2

100 5.94 +494