Σε ικανοποιητική απόδοση …( ΤΑΜΕΙΟ – 7,90 )

Hacker

Πάμε στις επιλογές του Σαββάτου :

Κάνε παιχνίδι με προσφορά ημέρας* στη Σούπερ Λιγκ.   

 # Σε ικανοποιητική απόδοση ο ασος της Μπενεβέντο το αξίζει ειναι στα καλύτερα της (7 ματς αήτητη) προέρχεται απο 2 κολητες νίκες κυνηγάει την πρώτη 2αδα στον πίνακα …ανυπαρκτη επιθετικά η Τσιταντέλα σε 7 εξόδους εχει σκοράρει μόλις 1 φορά.

# Κομβικό το σημερινό ματς για τον Παναθηναικό παραμένει χωρίς νίκη στα 5/6 πρόσφατα στο πρωτάθλημα κρινεται η τύχη του για εισοδο στην 4αδα … κόντρα στην παράδοση και τα προγνωστικά ο Αστέρας Τρ. εχει θέμα στο ανασταλτικό κομμάτι απέχει μόλις 4 πόντους απο την μάχη της ουράς.

# Αντιστρόφως ανάλογη η εικόνα των ομάδων υπάρχει συγκριτική απόκλιση, σταθερά εντος ζώνης η Στουτγάρδη ( 5/6 ήττες ) παλεύει να σταθεί στην κατηγορία …παραδοσιακό φαβορί η Λειψία αποδίδει τα μέγιστα στο τερέν τρέχει 4 επίσημα χωρίς να δεχτεί γκολ «βλέπει» έξοδο στο Τσάμπιονς Λίγκ.

# Κοινό χαρακτηριστικό των ομάδων η επιθετική συμπεριφορά, Ζούλτε και Σιντ Τρούιντεν παίζουν χωρίς άγνοια κινδύνου σκοράρουν 2+ γκολ εντος-εκτός αντίστοιχα σε 8/12 τελευταία. Ξερό και καλοπληρωνένο over 2,5.

# Στο +5 απο την ουραγό Λόκερεν η Μπέβερεν δύσκολα να αποφύγει τα μπαράζ των πλει αουτ …ανώτερη ποιοτικά σε ολες τις γραμμές η Γάνδη ευκολα η δύσκολα θα βρεί τρόπο να αποδράσει με το «διπλό».

#  Έδρα, κίνητρο και παράδοση συνηγορούν σε νίκη της Κάντιθ, αισίως άγγιξε τα 9 ματς αήτητη πέτυχε 2 σερί νίκες -ψυχολογίας εκτός …δεν μπορεί μακριά απο τα Κανάρια η Τενερίφη σκοράρει με το σταγονόμετρο εχει ξεχάσει ποτε πανηγύρισε για τελευταία φορά.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
16-02-2019

Benevento – Cittadella
Panathinaikos – Asteras Tr.
Cadiz – Tenerife

1
1
1

100 7.90 +690
16-02-2019

Stuttgart – Leipzig
Zulte-Waregem – St.Truiden
Beveren – Gent

2
goal / goal
2

100 4.50 -100