Σε αγωνιστική κρίση …

Το περασμένο Σάββατο ο Ολυμπιακός έμεινε στην ισοπαλία 0-0 με την Ξάνθη και την ίδια μέρα η Μπάγερν έχασε 5-1 από την Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Κακό αυτό για την ελληνική ομάδα, εν όψει της αποψινής συνάντησης στο Μόναχο.

Την επομένη, ημέρα Κυριακή, απολύθηκε ο γεννημένος στην Γερμανία Κροάτης προπονητής Κόβατς, μετά από ενάμισυ χρόνο στην μεγάλη ομάδα της Γερμανίας. Κι αυτό άσχημο για τον Ολυμπιακό. Να σουτάρει η Μπάγερν τον προπονητή που είχε προσλάβει από την… Άιντραχτ Φραγκφούρτης.

Οι ποδοσφαιριστές ”αντιδρούν”

Στο ποδόσφαιρο μετά από βαρειά ήττα οι ποδοσφαιριστές ”αντιδρούν”. Πολύ περισσότερο μετά από την αποπομπή του προπονητή τους. Ίσως, για να δείξουν ότι δεν φταίνε οι ίδιοι.

Ποια αντίδραση και ποιο ξέσπασμα των ποδοσφαιριστών μετά από ασήκωτη ήττα ή απόλυση προπονητή, όταν πράγματι η ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση; Τι, λοιπόν, συμβαίνει σήμερα στην Μπάγερν που έχει ήδη δυο ήττες και τρεις ισοπαλίες μετά από δέκα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα; Δεν μας ενδιαφέρει η πορεία της στην Γερμανία, αλλά πως θα εμφανιστεί σήμερα στις 8 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μπορεί να ελπίζει ο Ολυμπιακός;

Γιατί, όχι. Υποτίθεται ότι στοχεύει στην τρίτη θέση του ομίλου κι έτσι στην πρόκριση στους ”32” του γιουρόπα. Από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει με την Μπάγερν για να χάσει. Ούτε να φάει λιγώτερα από τέσσερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Η Μπάγερν δεν χάνει στο Μόναχο. Εξαίρεση η Ρεάλ και η Λίβερπουλ, όταν είναι πρωταθλήτριες Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός δεν είναι Λίβερπουλ και Ρεάλ, ούτε πρωταθλητής Ευρώπης. Το ξέρουμε. Εκείνο που δεν ξέρουμε είναι το αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Μονάχου.

email > freekick@tipsmaker.net