Εντός ποδοσφαιρικής επικράτειας …

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η χθεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη έδωσε την πιο ηχηρή επιβεβαίωση. Οι ελληνικές ομάδες δεν είναι για τα μούτρα της Ευρώπης. Η μαγκιά τους περιορίζεται μέχρι τα σύνορα. Εντός ποδοσφαιρικής επικράτειας.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ στους ομίλους του champions league υπέστη έξι ήττες σε έξι παιχνίδια. Ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ στο europa league έχασε τα 5 από τα έξι ματ, τα τρία στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός έφτασε μέχρι τους ”32” και αποκλείστηκε από την προβληματική και σε περίοδο διακοπής του ουκρανικού πρωταθλήματος Δυναμό.

Τα γεγονότα μιλάνε μόνα τους. Δεν αντέχει ο ποδοσφαιριστής του ελληνικού πρωταθλήματος, τόσο ο Έλληνας, όσο και ο αλλοδαπός, να παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες του δύο φορές την εβδομάδα. Χθες ο ΠΑΟΚ… κράτησε δυνάμεις για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Πανιώνιο, μεθαύριο Τετάρτη στην Τούμπα. Μην αποκλειστεί από τον νικητή του πρώτου αγώνα ο κυπελλούχος Ελλάδος 2017 και 2018.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει στα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. «Σε πληρώνω, κύριε επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κόψε το λαιμό σου, να τα δώσεις όλα σε κάθε παιχνίδι». Επειδή αυτό απαιτεί η ΠΑΕ, αυτό γουστάρει η εξέδρα κι αυτό περιμένει το κανάλι που έχει αγοράσει τα δικαιώματα της ομάδας.

email > freekick@tipsmaker.net