στοιχημα με συνδρομη

Τριάδα γκολ για x8 plus!

Ballander

** Η Φούλαμ μπαίνει στη μάχη του Κυπέλλου κόντρα στην ΚΠΡ, μια ομάδα με μακράν περισσότερες δυνατότητες που ως τώρα έχει αποκαλύψει η αγωνιστική της πορεία. Το παιχνίδι είναι ένα μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι και μολονότι οι δύο ομάδες χωρίζονται από μια κατηγορία, θα είναι πολύ πιο σφιχτό από όσο περιμένει ο παρατηρητής. Άλλωστε εκατέρωθεν θα υπάρχουν απουσίες, λόγω ανάπαυσης ενόψει πρωταθλήματος στην ΚΠΡ λόγω covid19. Το αμφίσκορο στο 1,95.

** Ξεκάθαρο φαβορί η Λέστερ, αν και απουσιάζουν ο Βάρντι και ο Μάντισον, ο καλύτεροι της σε επίθεση και κέντρο, με 15 γκολ συγκομιδή ως τώρα! Βέβαια η Στόουκ έχει το έργο της ανόδου να υπερασπίσει, θέλει να ανέβει ξανά στην πρέμιερσιπ, αλλά αυτή η έλλειψη άγχους μόνο καλό μπορεί να της κάνει. Οι απουσίες και οι αλλαγές στη Λέστερ “υπόσχονται” ένα παιχνίδι πιο ανοιχτό από το αναμενόμενο και γκολ εκατέρωθεν. Σε αποδόσεις διπλασιασμού και βάλε (2,10)!

** Η Νιούκαστλ είναι σε δυσχερέστατη κατάσταση, έχοντας περάσει σοβαρό πρόβλημα με τον κορωναϊό και καλούς παίκτες της (Σεντ Μαξιμίν, Λασέλς, Φρέιζερ, Λιούις). Αναμένονται και άλλες αλλαγές πάντως από τον Μπρους αφού και όσοι έχουν επιστρέψει από τον ιό, δεν ειναι σε φουλ φόρμα ακόμα. Ο Αρτέτα πιστεύει στα νέα παιδιά και παραδέχτηκε πως έχουν κρατήσει ψηλά τη σημεία της Αρσεναλ. Το διαχειρίζεται καλά και οι όποιες αλλαγές δεν αναμένεται να τη επηρεάσουν σημαντικά. Δύσκολα θα ανοίξει το σκορ. Τα 2-3 τέρματα στο 2,05. 

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
09-01-2021

QPR-Fulham
Stoke-Leicester
Arsenal-Newcastle

G/G
G/G
2-3 G

100 8.4 -100