Ατέλειωτο λιβανιστήρι …

Απόψε στέφεται πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ και δεν θα χρειαστεί να περιμένει την τελευταία αγωνιστική για να σηκώσει την κούπα. Ποια καλύτερη αφορμή για τους λακέδες να θυμήσουν μια φορά ακόμα σ΄όλους τους Έλληνες και να γνωρίσουν σ’ όσους δεν το ξέρουν, ότι η ομάδα παίρνει το πρωτάθλημα, μετά από 34 χρόνια, χάρη και μόνο της παρουσίας του Ιβάν.

Όχι, άλλο. Φτάνει,ρε παιδιά, το γλύψιμο στο αφεντικό. Σ’ αυτόν που σας πληρώνει. Και αλήθεια να λέτε, και να τα νοιώθετε αυτά που λέτε, χάνουν την αξία τους γιατί είστε υπάλληλοι. Και στο φινάλε, φαντάζομαι, ο άνθρωπος δεν σας τα χώνει για να τον λέτε γίγαντα και πρώτο, τον ευλογημένο και υψηλότατο πατισάχ της ομάδας.

Αν ήμουνα Ιβάν θα τους είχα απολύσει όλους. Κι εδώ και καιρό θα είχα προειδοποιήσει όσους χαρτζηλίκωνα. Κομμένη. Μέχρι εδώ. Δεν πάει άλλο. Με εκθέτετε, δεν μου κάνετε καλό. Κάνει μπαμ από μακριά ότι είστε στημμένοι.

Ύστερα είναι και το άλλο. Το ατέλειωτο λιβανιστήρι στον ομογενή επιχειρηματία εξαφανίζει τον… ΠΑΟΚ. Τον βγάζει από το κάδρο της επιτυχίας. Ποιος ΠΑΟΚ; Αν δεν ήταν ο Ιβαν η ομάδα θα χρειαζότανε άλλα τριάντα τόσα χρόνια και βάλε στο λογαριασμό για να το ξαναπάρει. Αυτό κοπανάνε και δεν σταματάνε τον αμανέ τους οι υμνητές του Σαββίδη.

Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ. Δεν κατάλαβα. Η φιέστα στήθηκε απόψε για να γιορτάσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος του; Ή μόνο για πάρτη αυτού που πληρώνει, του Ιβάν Σαββίδη.

email > freekick@tipsmaker.net