μπλακ χιούμορ …

Μην το λησμονούμε. Το γιατί ο κομισάριος της FIFA, κάποιος Αυστριακός Χούμπελς, εισηγήθηκε το Grexit. Επειδή στην Ελλάδα δεν εφαρμόζουν τους νόμους. Επειδή στην Ελλάδα γράφουν στις κάλτσες τους κανονισμούς και ο,τι σχετικό ισχύει στο ποδόσφαιρο

Κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι μόνον ανθελληνική στάση δεν είναι η πρόταση για Grexit. Γίνεται, άλλωστε, για το καλό της Ελλάδος, κι αυτό δεν είναι μπλακ χιούμορ. Γίνεται, και επιβάλλεται λέω εγώ, με σκοπό να βάλει μυαλό, να σοβαρευτεί η ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Γιατί η κυβέρνηση του Σύριζα δεν έχει ήδη αποφασίσει 3-4 φορές το Grexit; Η αναβολή και η επ’ αόριστον διακοπή των αγώνων, τόσο από τον Κοντονή, όσο και από τον Βασιλειάδη, είναι ένα είδος Grexit. Άλλο ότι έγινε χωρίς προοπτική. Χωρίς, δηλαδή, να ληφθούν μέτρα.

Δεν εισηγείται κανένας ξένος το Grexit αν δεν στηρίζεται σε μία νοσηρή πραγματικότητα, μάλιστα που την επιβεβαίωσε «ο Άρτεμης Μάτσας» στο χώρο. Αυτός που κάρφωσε το τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Με τρανταχτό παράδειγμα την «ελαστική» στάση της ΕΠΟ και της super league στο θέμα Παναθηναϊκός. Δεν θα μπορούσε ποτέ ελαφρά τη καρδία ένας ξένος να μιλάει για Grexit, αν δεν συμφωνούσε μαζί του ο άνθρωπος που του έκανε υπεύθυνη ενημέρωση.

email > freekick@tipsmaker.net