Χαρίζουν δημόσιο χρήμα …

Κόβει τις συντάξεις, και μια, και δύο, και τρεις φορές. Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση νταηλίκι βάζει το χέρι στην τσέπη του Έλληνα. Και από πάνω τον πηδάει με μεγαλύτερους φόρους. Και καπέλα στο καπέλο της βενζίνας, του ούζου, σ’ ό,τι αγοράζει το θύμα από το σουπερμάρκετ.

Γιατί; Να βγει, λέει, η ζημιά από τα μνημόνια. Παπάρια. Η αλήθεια είναι να βρίσκονται εύκαιρα τα φράγκα για να κάνει η κυβέρνηση το προεκλογικό της παιχνίδι.

Φοβερά πράγματα. Δεν αλλάζει τίποτα στην Ελλάδα. Αυτά είναι τα φοβερά και τρομερά πράγματα. Η κυβέρνηση, χωρίς να ερωτηθούν οι μαλάκες Έλληνες φορολογούμενοι, “αγόρασε” με κρατικά λεφτά τα τηλεοπτικά δικαιώματα επτά ΠΑΕ.

Να το πω σκάνδαλο; Έγκλημα. Πως να το πω. Να χαρίζουν δημόσιο χρήμα σε αντιεμπορικό προϊόν. Έχεις να κάνεις με καραμπινάτους διπλωματούχους απατεώνες. Που παρανομούν φόρα παρτίδα και παρουσιάζονται ως σωτήρες. Σε ποιόν, σε ποιούς;

Στην επιχείρηση που δεν είναι κερδοφόρα πέφτει λουκέτο! Κατ’ ευθείαν. Διαφορετικά η ζημιά δεν περιορίζεται στον ιδιοκτήτη της εταιρείας, αλλά ακουμπάει και το δημόσιο, και την κοινωνία.

Γιατί, όμως ο σύριζας διέπραξε το αδιανόητο; Να “στεγάσει” τηλεοπτικά επτά ΠΑΕ των οποίων τα παιχνίδια τους δεν προκαλούν ενδιαφέρον. ΓΙΑΤΙ; Μπίζνες κάνει το κόμμα του Τσίπρα. Προεκλογικές μπίζνες. Εκατό τα εκατό προεκλογικό κόλπο είναι αυτό.

Η κυβέρνηση ελπίζει να πάρει κανά ψήφο παραπάνω επειδή θα συμμετέχει “κανονικά” στο πρωτάθλημα μια ΠΑΕ, η οποία θα έμενε εκτός χωρίς έσοδα τηλεοπτικά. Τόσο μπουρδέλο είναι η Ελλάδα. Δηλαδή; Υπάρχουν ένα κάρο μαλάκες που ψηφίζουν με κριτήριο το οπαδιλίκι τους. Τόσο στην καραξευτύλα είμαστε. Είπαμε. Δεν είπαμε; Δεν αλλάζει τίποτα στο μπουρδέλο. Πριν και επί μνημονίου. Με χούντα και με… πρώτη φορά αριστερά.

Και στην κουβέντα γεννιέται το ερώτημα. Η κυβέρνηση αφού κάνει το ένα, γιατί όχι και το άλλο. Αφού βάζει χέρι, σκέτο κωλοδάκτυλο είναι, στο ιδιωτικό, στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με την οικονομική ενίσχυση… άστεγων ΠΑΕ, γιατί να μην επηρεάσει το πρωτάθλημα και μ’ ένα άλλο τρόπο; Προκειμένου να βγει αυτή η ομάδα κι όχι μια άλλη πρωταθλήτρια. Να κανονίζει ποιες ομάδες θα προκριθούν στην Ευρώπη, ποιες θα υποβιβαστούν. Μαλακίες.

Οι άνθρωποι είναι της πλάκας απατεώνες. Λέω για τους συριζαίους που έγιναν κι αυτοί της κατάστασης. Πολιτικοί κομπιναδόροι είναι. Όχι μαφιόζοι. Ανίκανοι, ασόβαροι, αναξιόπιστοι συμμορίτες είναι εκτός της κομματικής τους ομάδας.

email > freekick@tipsmaker.net