Χοντρό κοροϊδιλήκι …

Το ανέκδοτο της δεκαετίας. Αυριο Τετάρτη θα κάτσουν να συζητήσουν τα αφεντικά των 4 δημοφιλέστερων ομάδων για να μπει μια τάξη στο πρωτάθλημα. Αυτοί, δηλαδή, που με τις ενέργειες τους και τις κουβέντες τους βάζουν ασταμάτητα φωτιά στο Κορδελιό, δουλεύουν όλο τον κόσμο, ότι ελπίζουν να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο ποδόσφαιρο. Ποιο άλλο είναι το νόημα της παρουσίας τους στη αυριανή πολυδιαφημισμένη συνάντηση, παρά ότι έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Τέτοιο χοντρό το κοροϊδιλήκι.

Στην πραγματικότητα όλη η ιστορία είναι ότι οι τέσσερις μπος του πρωταθλήματος κάνουν τη… χάρη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Κι αυτή, όπως η προηγούμενη του Σύριζα, η οποία δεν τολμούσε να προχωρήσει σε τομές, σε αληθινή πολιτική παρέμβαση στο χώρο, και κωλομπάρευε την κατάσταση με κινήσεις εντυπωσιασμού. Το ίδιο έργο της καραμπινάτης επικοινωνιακής απάτης αλά Κοντονή και με τον θλιβερό Αυγενάκη.

Μπουρδέλο το πρωτάθλημα και ο συριζαίος Κοντονής, γνήσια πολιτικός τυχοδιώκτης, προσπάθησε να τετραγωνίσει τον κύκλο της καραξεφτύλας με μια συνάντηση των ”τεσσάρων”. Που δεν έγινε ποτέ διότι ο Μαρινάκης με δικαστική απόφαση αποκλεισμού του από το ποδόσφαιρο αδυνατούσε νόμιμα να εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό.

Ο Ιβάν Σαββίδης ως τι θα παραβρεθεί; Ως… σύζυγος της ιδιοκτήτριας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Μετά την καταγγελία Μαρινάκη ότι εξαγόρασε την Ξάνθη δήλωσε ότι δεν είναι μεγαλομέτοχος στον ΠΑΟΚ. Πέρα απ’ αυτό. Ο Σαββίδης έχει τιμωρηθεί με τρία χρόνια αποκλεισμό για την western μπούκα του με κουμπούρι στη διάρκεια αγώνα στην Τούμπα.

Ο Αυγενάκης δεν καταλαβαίνει τίποτα. Της νυχτερινής σχολής σύριζα είναι. Μπροστά στα φλας των φωτορεπόρτερ θα κομπιάζει ότι αυτός έτσι κι αλλοιώς θα δαμάσει το θηρίο. Τα τέσσερα λυσσασμένα σκυλιά. Μαλακίες.

email > freekick@tipsmaker.net