Δικό του κανάλι …

Αυτό θα πει να διαθέτει δικό του κανάλι το αφεντικό της ομάδας. Μεταδίδει απ’ ευθείας το παιχνίδι της ομάδας του και με τους δημοσιογράφους του λέει ό,τι θέλει. Η κουβέντα για το χθεσινοβραδυνό ματς Ολυμπιακού-Νότιγχαμ που έπαιξε ζωντανά από την τηλεοπτική συχνότητα του εφοπλιστή. Όλα ιδιοκτησίας του. Οι δυο ομάδες, οι ποδοσφαιριστές, οι κάμερες, εκτός από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν ασχολούνταν με το τι γίνεται στο γήπεδο, αλλά μόνο με τον Ολυμπιακό.

Το ποδόσφαιρο, όπως και το ταγκό, θέλει δυο. Δεν παίζεται μ’ έναν. Που σημαίνει ότι όσο σπουδαίος κι αν είναι ο ένας, δεν δείχνει την κλάση του όταν ο άλλος είναι μάπα. Όπως χθες η θλιβερή Νότιγχαμ. Ένα μάτσο χάλια.

Όχι, διαφωνούσε το κανάλι του Μαρινάκη. Η αγγλική ομάδα είναι υψηλής αγωνιστικής αξίας, έχει παικταράδες, έχει κάνει ανανέωση, έφτιαξε και το γήπεδο της και πάει φουλ για άνοδο. Άρα;

Άρα, ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη πέτυχε θρίαμβο στην ιστορική Νότιγχαμ του Μαρινάκη. Άρα, ο Μαρινάκης δεν κερδίζει μονάχα εκλογές, δημοτικές, ευρωεκλογές, βουλευτικές, αλλά και πρωταθλήματα, και ξέρει να φτιάχνει ομάδες.

email > freekick@tipsmaker.net