Γελάνε και τα τσιμέντα …

Κι όμως τα αφεντικά του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού με αφορμή την εκλογή του νέου προέδρου στη διοργανώτρια του πρωταθλήματος και για το καλό του ποδοσφαίρου είπαν να ενώσουν τις… υγιείς δυνάμεις τους. Ρε, πλάκα κάνουμε; Και γιατί το τρίο ολέ δεν έγινε κουαρτέτο ολέ. Να συμμαχήσουν και με τον Μαρινάκη, που κι αυτός πασχίζει για την εξυγίανση.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Και οι μεγάλες κουβέντες αρχίζουν πάντα με ερώτηση. Λοιπόν. Τι θα κάνει ο Αλαφούζος π.χ. αν αύριο, εννοώ στο προσεχές πρωτάθλημα 2020-21, σφαχτεί πάλι στην Τούμπα; Ή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ; Θα πει τα… παράπονα του στη… γραμματεία της Συμμαχίας. Ρε, πλάκα κάνουμε;

Κάθε ΠΑΕ έχει τους… επιτετραμμένους της στο ακανθώδες θέμα της διαιτησίας. Γνωστό αυτό. Τα εν λόγω επαγγελματικά στελέχη θα απολυθούν; Μήπως για κάποιο διάστημα θα τους δώσουν άδεια μετά αποδοχών, μέχρι να δουν ότι θα περπατήσει, δεν θα στραβώσει πάλι η συμμαχία.

Σχετικά με τον νέο πρόεδρο της super league. Δικηγόρος κι αυτός, όπως ο προηγούμενος, ο Λυσάνδρου της ΑΕΚ. Ο νέος, εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, στο όνομα Μπουτσικάρης, οπαδός της ΑΕΚ, άσχετο αυτό, τι μπορεί να κάνει αν ο διαιτητής αδικήσει σκόπιμα την ΠΑΕ Αλαφούζου με ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ; Τίποτα. Απλά θα σπάσει πάλι η συμμαχία, ακόμα κι αν δεν ξηγήθηκε βρώμικα ο τίγρης ή ο Ιβάν. Απλά, ο Αλαφούζος, όπως όλοι οι μεγαλομέτοχοι, έχουν τη μύγα και μυγιάζονται.

Summa sedes non capit duos. Μεγάλη και αιώνια αλήθεια. Να το μεταφράσω. Δεν υπάρχει χώρος για δεύτερο. Η εξουσία δεν μοιράζεται. Δηλαδή, τι; Έχει ένας τις άκρες και θα βάλει δεύτερο στο κόλπο; Μας κάνουν πλάκα.

email > freekick@tipsmaker.net