Στα play-off …

Κοντά στο ένα τέταρτο του πρωταθλήματος έξω τα play-off από το γενικό λογαριασμό, έγινε. Μετά, λοιπόν, από τις έξι αγωνιστικές τίποτα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει, πέραν από το τι δείχνει το ταμπλώ. Πρώτος ο Ολυμπιακός, κι αυτός με απώλειες, στους 16 βαθμούς και τρίτος ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, με 14. Επιβεβαιώθηκε ότι αυτοί οι δυο θα διεκδικήσουν την κούπα μέχρι να φτάσει το έργο στα play-off, στη φάση όπου τελικά θα κριθεί η δουλειά.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο καλός, όσο κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά κατάφερε να κερδίσει 2-1 στην Τρίπολη τον Αστέρα. Τι άλλο δείγμα πιο διαφωτιστικό, ότι συνεχίζει πια ως πραγματική ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Αυτό λες για εκείνη που παίρνει το τρίποντο χωρίς να είναι αυτή που μπορεί να είναι.

Έξι αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ, παθητικό εννέα γκολ. Δεν είναι λίγα, πολλά είναι τα 9 για ομάδα κορυφής. Είναι και το άλλο. Έφαγε γκολ σ’ όλα τα παιχνίδια! Και τα 4 στην Τούμπα.Στην τελική, όμως, παραμένει αήττητος και τα δυο ”Χ” δικαιολογούνται διότι του τα… υπέκλεψαν σε ντέρμπυ, ο Άρης και η ΑΕΚ.

Την πλάτη του Ολυμπιακού βλέπει ο ΠΑΟΚ και θα αντιμετωπίσει τον αντίπαλο του μετά από έξι αγωνιστικές. Σημασία έχει το βάρος που δείχνει ο υποψήφιος πρωταθλητής, ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός, κι όχι το αποτέλεσμα στα μετάξύ του ντέρμπυ.

email > freekick@tipsmaker.net