Τραίνο ασταμάτητο …

Τραίνο ασταμάτητο ο ΠΑΟΚ. Πορεία εκπληκτική σε παραγωγή αποτελεσμάτων. Βαθμολογική συγκομιδή που ταιριάζει σε πρωταθλητή χωρίς αντίπαλο. Αήτηττος, 15 νίκες, μονάχα μια ισοπαλία. Με συνέπεια να βρίσκεται μπροστά 8 βαθμούς, παρ’ ό,τι ξεκίνησε με μείον δυο. Ποτέ άλλοτε στην Ιστορία του ο ΠΑΟΚ δεν είχε δείξει πιο αξιόπιστη παρουσία στο πρωτάθλημα. Ακόμα και τις δυο κούπες του στο… ξεχασμένο παρελθόν δεν τις κατέκτησε με την ίδια… ευκολία, όπως φαίνεται να συμβαίνει σήμερα.

Ένας ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός που το έχασε την περασμένη σαιζόν από την ΑΕΚ και φέτος απειλείται να ντουμπλάρει την αποτυχία του από τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει τελειώσει το έργο. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ βγήκε από τα ραντάρ, ο Ολυμπιακός ελπίζει…

Υπάρχουν ακόμα 14 παιχνίδια, άρα όλα είναι μέσα. Τίποτα δεν έχει κριθεί οριστικά. Ο Ολυμπιακός δεν το έχασε, ο ΠΑΟΚ δεν το σήκωσε. Η παρτίδα θα παιχτεί σε λίγες μόλις μέρες. Όταν ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ θα περάσει από τις Συμπληγάδες Πέτρες που τον περιμένουν. Συγκεκριμένα. Την 19η αγωνιστική Ο ΠΑΟΚ παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Η σύγκρουση επιδοτείται από τα… προηγούμενα των δυο ομάδων, αλλά και την κρισιμότητα της αναμέτρησης.

Καπάκι, την 20η, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα, με ανθοδέσμες και χωρίς βεγγαλικά, φωτοβολίδες τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του δυο άλλα ντέρμπυ, με Άρη εντός και Παναθηναϊκό εκτός, αφού προηγουμένως την 21η θα παίξει στη Ριζούπολη με Απόλλωνα.

Και να χάσει από ΑΕΚ και Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ θα διατηρηθεί στο κεφάλι της βαθμολογίας με διαφορά τουλάχιστον δυο πόντων. Οι δυο ήττες, όμως, και το πλησίασμα από τον Ολυμπιακό, μάλιστα οκτώ παιχνίδια πριν από το φινάλε, πιθανότατα να επηρεάσει ψυχολογικά τον ΠΑΟΚ. Να, γιατί ο τίτλος περνάει μέσα από τις Συμπληγάδες στο μεθεπόμενο στενό.

email > freekick@tipsmaker.net