“Τρομοκράτη”

Άντε μην πω καμιά βαρειά κουβέντα πρωί πρωί βραδιάτικά, που λέει και ο Καραγκιόζης του Ευγένιου Σπαθάρη. Μάθανε όλοι οι ψευτοκουλτουριάρηδες τι εστί ρατσισμός και με το παραμικρό, δια ασήμαντον αφορμή βρίζουν τον καθένα ”ρατσιστή”. Μιλάμε για ελεεινή κατάσταση, που κρατάει περισσότερο απ’ όσο τη μίνι φούστα.

”Τρομοκράτη” χαρακτήρισαν κάποιοι οπαδοί της Τσέλσυ τον Αιγύπτιο παικταρά της Λίβερουλ ‘Τρομοκράτη Σαλάχ. Πιθανόν να έκαναν την πλάκα τους. Πιθανόν να του έκαναν κομπλιμάν, διότι πράγματι είναι  με τα γκολ που βάζει ή που σερβίρει σε συμπαίκτη σκόρερ.

Έστω, όμως, ότι κάποιοι μαλάκες την Τσέλσυ τον είπαν ”τρομοκράτη” τον παικταρά της Λίβερουλ, και το εννοούσαν. Και τι έγινε; Τίποτα δεν έγινε. Κι αν είναι μια οι μαλάκες οπαδοί για τη ”βρισιά” στον Σαλάχ, η μαλακία κτυπάει στο δέκα όσων το έκαναν θέμα.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Και να λάβουμε υπ’ όψιν τι τρέχει στον αιώνα μας. Ο ρατσισμός, όπως τον εννοούν οι διάφοροι της ψευτοδιανόησης και της προχωρημένης πολιτικής του κώλου, γαμεί και δέρνει επίσημα. Τα κράτη, αστυνομίες, κυβερνήσεις, σε ΗΠΑ και Ευρώπη, επιτόπου φωτογραφίζουν για ύποπτο τρομοκράτη και βομβιστή κάθε σκούρο.Και δικαιολογημένα. Πιστοί του Αλλάχ και του Μωάμεθ είναι μουσουλμάνοι καμικάζε που έχουν κάνει και ξανακάνει ανά κατά διά αεροδρόμια και κτήρια με εκατοντάδες νεκρούς.

email > freekick@tipsmaker.net