Μπάλα είναι και γκελάρει …

Η μπάλα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού ξαναγύρισε στον Βοτανικό! Μπάλα είναι και γκελάρει, όπου θέλουν τη στέλνουν. Πριν από περίπου δύο χρόνια, το ματς των σχεδίων και των υποσχέσεων παιζόταν στου Γουδή, που ως προοπτική βγήκε από το ψυγείο και ζεστάθηκε από τον Σύριζα.

Τώρα μπήκε στο παιχνίδι ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος με τη σειρά του απόψυξε το άλλο όνειρο, τον Βοτανικό. Ένα όνειρο που άρχισε να χτίζεται επί δημαρχίας της μητέρας του, της Ντόρας Μπακογιάννη, στο μακρινό 2005.

Από τότε πολυάριθμοι πολιτικοί επένδυσαν στην ελπίδα του Παναθηναϊκού και των Παναθηναϊκών. Μπορεί και πάνω από δέκα αν βάλουμε και τους «περιφερειακούς», αυτούς που πλαισίωναν πρωθυπουργούς, υπουργούς και δημάρχους. Από τον Παναθηναϊκών αισθημάτων Σουφλιά έως του Ολυμπιακών φρονημάτων Κακλαμάνη, από τον Λαλιώτη έως τον Βενιζέλο, από τον Αβραμόπουλο ως τον Καμίνη, από την Βάσω Παπανδρέου έως την  Μπιρμπίλη, από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έως τον Σύριζα.

Η περιφορά του Παναθηναϊκού ονείρου συνεχίζεται, γυρίζει, φεύγει, επανέρχεται σέρνοντας μαζί δεκάδες μακέτες: Γουδή, Ελαιώνας, Βοτανικός, ανακατασκευή Λεωφόρου, Γαλάτσι, Ελληνικό – και ξανά: Γουδή, Ελαιώνας, Βοτανικός, ανακατασκευή Λεωφόρου, Γαλάτσι, Ελληνικό.

Η ζωή, το γήπεδο και το Παναθηναϊκό όνειρο κύκλους κάνουν. Όπως και οι εκλογές. Κύκλος, είναι θα περάσει. Μην τον παίρνετε στα σοβαρά. Όπως και τους προηγούμενους δηλαδή.

Ενα πραμα μονο μπορει να κανει τους Παναθηναϊκους να πιστεψουν στο θαυμα. Ο ΔΠΓ που όσο και να πεις, δεν ειναι και πολυ στα καλα του, οταν προκειται για παναθηναικο και athens alive ειναι ικανός όλα όσα διαρρέονται να βγουν αληθινα. Και τότε…

email > freekick@tipsmaker.net