Χαλάστρα οι ξένοι διαιτητές …

Μας την έχουν σπάσει οι ξένοι διαιτητές. Δεν είναι πράγματα αυτά. Να μας στερούνε αυτό που έγινε κεκτημένο δικαίωμα της έξέδρας αλλά και όλου του συστήματος. Λέω για τη μανούρα που προκαλεί η πουτάνα η διαιτησία. Ξένος σφυρικτράκιας στον τελικό κυπέλλου και δεν ακούστηκε κιχ, κανένα παράπονο. Αυτό ήταν το κακό. Επανήλθαν κανονικά οι ξένοι διαιτητές στην Ελλάδα. Χωρίς κανένας υπεύθυνος να λάβει υπ’ όψιν του τις συνέπειες του στερητικού σύνδρομου που θα κτυπήσει κατακέφαλα όσους τρώνε ψωμί από τη μπάλα.

Ξένος και στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, κάποιος Ελβετός. Και λάθη να κάνει, θα περάσει ντούκου η δουλειά. Ακόμα και έγκλημα, να αλλοιώσει το αποτέλεσμα, θα πούνε ”ανθρ’ωπινο λάθος”. Κι εμείς που είχαμε καλομάθει στον εμετό, στη δυσφήμιση του ποδοσφαίρου, θα κάτσουμε πάνω στο παγωτό. Με ξένο ρέφερυ τέλος οι θεωρίες συνωμοσίας,ότι ήταν βαλτός απ’ αυτόν τον πρόεδρο, όχι στήθηκε από τον άλλον.

Μιλαμε σοβαρά. Χαλάστρα οι ξένοι διαιτητές. Χάνουμε τη χαρά να απολαύσουμε τη σφαγή των σφαγών στο Καραϊσκάκη, με αντιπάλους .τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Ήθελα Έλληνα μαυροφόρα και το παιχνίδι να μην τελειώσει. Να σκοτωθούν οι ομάδες του Μαρινάκη και του Σαββίδη, αυτό προσεύχομαι. Γιατί εγώ είμαι ελληνόπουλο και ψοφάω για περιπέτειες κινηματογραφικές, και μακριά από τα ξενέρωτα αθλητικά πλαίσια των καθωσπρέπει κυριλάτων για μπουγέλωμα.

Χάρη στη διαιτησία, με Έλληνες διαιτητές, το πρωτάθλημα μας έχει ζήσει αλησμόνητες και ιστορικές στιγμές που γέμιζαν τη φτωχή καθημερινότητα μας. Κόλαση τα γήπεδα, διακοπές αγώνων, επεισόδια και από πριν, αλλά και μετά τα παιχνίδια. Όλα με αφορμή τη διαιτησία. Και τώρα, τέλος παράστασης μέχρι να αρχίσουν να υποψιάζονται και του αλλοδαπούς ρέφερυ. Ακριβώς όπως έγινε πριν τη δικτατορία. Που κατέληξαν να βγάζουν πιαστράκηδες και τους ξένους. Όχι πως είχαν άδικο. Και γιατί να φταίνε περισσότερο αυτοί που τα αρπάνε από εκείνους που τα σπρώχνουν;

email > freekick@tipsmaker.net